Stopnice

Zaradi vse večjega povpraševanja in zadovoljnih strank smo v podjetju začeli izdelovati tudi stopnice iz parketov. Če imate položeno nadstropje iz parketa, vam iz enakega lesa (parketa) položimo še stopnice, tako da imate vse v parketu in enaki barvi.

Najprej se opravi pregled stopnic, če so vse enakih višin, če le- te so, se potem vsako stopnico posebej izravna, da izdelane stopnice na njih lepo usedejo. Ko se to izravna, se stopnice montirajo.

Lahko se jih montira na betonsko podlago ali na železno podlago. Če betonske stopnice med seboj višinsko odstopajo, je potrebno vse popraviti v enako višino, kar vam lahko opravi zidar ali pa mi. Ker se nanaša za te višinske razlike malo betona, npr. 2 cm, obstaja velika možnost, da bo beton popokal, zato je treba prej obvezno narediti železno armaturo po površini vsake stopnice, nato pa dodati beton. Naredimo pohodno stopnico in čelo. Stopnice se lahko čez leta obnavljajo (brusijo in lakirajo) kot parket.


Izkoristite možnost brezplačnega ogleda, tehnično svetovanje, ogled vzorcev na vašem objektu.

Pošljite informativno povpraševanje in preverite zakaj je podjetje Parketline pravilna izbira za kvalitetno in ugodno izvedbo vaših talnih oblog.